Роберто Де Дзербі зробив заяву щодо свого майбутнього. Ним цікавляться Баварія і Ліверпуль

Головний тренер Брайтон енд Гов Альбіон Роберто Де Дзербі розвіяв чутки про можливий відхід з клубу наступного літа. На зустрічі з вболівальниками італієць заявив про бажання продовжити роботу з “чайками”.

Ми збираємося поговорити з Тоні Блумом (власником Брайтона). Я думаю, що хотів би залишитися в Брайтоні, тому що я люблю своїх гравців. Я люблю це місто. Я люблю свій клуб, своїх уболівальників“, – наводить слова Де Дзербі видання Sky Sports.

Італійський спеціаліст додав, що жоден клуб не зможе його переманити, якщо він буде щасливий у Брайтоні.

Якщо я щасливий, то жоден клуб не зможе змусити мене змінити команду, але я хочу завжди зберігати свою пристрасть. На жаль, особливо в останні три місяці, ми не змогли це зберегти“, – пояснив тренер.

Водночас, Де Дзербі усвідомлює, що розвиток Брайтона обмежений його статусом. Тому італієць хоче допомогти клубу прогресувати в майбутньому.

Я думаю, керівництво знає, що нам потрібно. Ми не можемо забувати, що ми – Брайтон. Але якщо ми можемо боротися на більш високому рівні, ми маємо це виконати“, – резюмував наставник.

Раніше повідомлялося про потенційний інтерес до Де Дзербі з боку Ліверпуля, Баварії та Манчестер Юнайтед після відставки їх теперішніх тренерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *