Три португальці: стало відомо імена фаворитів на посаду нового наставника Мілана

Керівництво Мілана визначилось з головними кандидатами на посаду нового головного тренера команди у разі відставки Стефано Піолі по завершенні сезону.

Як повідомляє видання sport.sky.it, найвищі шанси очолити “россонері” мають відразу три португальські спеціалісти – Сержіу Консейсау, Рубен Аморім та Паулу Фонсека.

Сержіу Консейсау наприкінці квітня продовжив контракт з Порту до 2028 року. Однак начебто в нього нелади у стосунках з новим президентом “драконів”.

39-річний Рубен Аморім, який очолює чемпіона Португалії Спортінг, раніше розглядався як один з фаворитів на посаду в Ліверпулі після Клоппа. Втім, португалець розпочав переговори з Вест Гемом.

Паулу Фонсека, чинний тренер Лілля, вже не вперше пов’язується з Міланом. Вважається, що за стилем гри він максимально схожий на Піолі.

Крім португальців, на посаду в Мілані також претендує екс-наставник Шахтаря Роберто Де Дзербі, який нині тренує Брайтон.

Нагадаємо, Мілан іде другим у Серії А, відстаючи від Наполі. Команда втратила хорошу форму, не вигравши вже 5 матчів поспіль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *