Мікель Артета назвав фактор, який допоможе Арсеналу виграти АПЛ

Головний тренер “АрсеналаМікель Артета висловився про протистояння з “Манчестер Сіті” у гонитві за чемпіонським титулом в Англійській Прем’єр-лізі.

За словами іспанського фахівця, він у душі та серці сподівається на це, адже для перемоги необхідно, щоб інші втратили очки.

Артета наголосив, що його команді потрібно контролювати емоції після кожного туру та зосереджуватися на наступному матчі, зберігаючи цей імпульс. Він зазначив, що “Арсенал” не святкує вихід до Ліги чемпіонів, оскільки їхня мета – чемпіонський титул, і вона прямо перед ними.

Чи може “Манчестер Сіті” втратити очки? У душі й серці я на це сподіваюся, так. Ви знаєте, що відбувається у мене всередині. Хочеться просто перемогти, а для цього необхідно, щоб інші втратили очки, і на це я сподіваюся.

А після [перемоги “Ман Сіті” у своєму матчі] треба контролювати свої емоції, бо не має значення, що відбувається того дня. Попереду ще багато матчів. Треба проявляти себе, готуватися і вигравати наступний матч, щоб зберегти цей імпульс. Ось що ми намагаємося робити.

Чи святкуємо вихід у Лігу чемпіонів? Ні. Звісно, це перше, чого ми хотіли досягти: стабільного виходу в ЛЧ. І ми вийшли вдруге поспіль, а також стабільно боремося за важливі трофеї. Але ми знаємо, яка в нас мета, і вона прямо перед нами. Подивимося, чи зможемо ми її досягти“, – розповів Артета в коментарі Evening Standard.

Наразі “Арсенал” очолює турнірну таблицю АПЛ з 1 очком випередження перед “Манчестер Сіті”, який має одну гру в запасі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *