Усик – Фʼюрі: представник Тайсона розкрив план британця на історичний бій

Френк Воррен, представник чемпіона світу з боксу у суперважкій вазі за версією WBC Тайсона Ф’юрі, впевнений, що його підопічний здолає Олександра Усика в їхньому об’єднавчому поєдинку 18 травня.

Воррен заявив, що поєдинок Ф’юрі з Френсісом Нганну, де британець боксував із травмою, не варто розглядати як показовий. “Кілька років тому, коли він бився з Кличком, це був чистий бокс. Тайсон вийшов і дав йому урок боксу на його другій батьківщині”, – нагадав промоутер.

За словами Воррена, після другого бою з Вайлдером Ф’юрі змінив стиль на більш агресивний.

Не варто надавати великого значення бою [Тайсона Ф’юрі] з Нганну. Там Тайсон боксував із травмою. Там був не найкращий його виступ, але в усіх інших боях він боксував набагато краще.

Кілька років тому, коли він бився з Кличком, це був чистий бокс. Тайсон вийшов і дав йому урок боксу на його другій батьківщині. Після другого бою з Вайлдером він змінив свій стиль, тепер він іде вперед і завдає ударів. Він показав, що є хорошим панчером.

Я думаю, саме це і станеться з Усиком. Він переможе його в його ж грі. Тому що він дуже, дуже розумний“, – наводить слова Френка Воррена видання Sky Sports.

Бій Усик – Фʼюрі: що відомо

Поєдинок між українським чемпіоном світу Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф’юрі, володарем титулу за версією WBC, мав відбутися 17 лютого. Однак “Циганський король” зазнав травми під час підготовки в тренувальному таборі, через що бій довелося перенести на травень.

Тепер ця очікувана зустріч відбудеться 18 травня. Її переможець стане першим в 21 столітті абсолютним чемпіоном світу в найважчій вазі. Він отримає від організаторів унікальний чемпіонський пояс, прикрашений золотом та сріблом, із написом “Абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі”.

Об’єднавчий поєдинок Усик – Ф’юрі визначить безперечного лідера хевівейту в сучасному боксі. Володар чотирьох чемпіонських титулів стане першим абсолютним чемпіоном у суперважкій вазі з моменту визнання чотирьох основних світових версій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *