БУМ! Гранд АПЛ зробив офіційний запит щодо трансферу Андрія Луніна

Манчестер Юнайтед офіційно зробив запит до мадридського Реала стосовно можливого трансферу українського воротаря Андрія Луніна.

Поки що сума, запропонована “червоними дияволами” за 24-річного голкіпера, не розголошується. Однак відомо, що “вершкові” готові розглядати пропозиції від 35 мільйонів євро, інформує видання Todofichajes.com.

Крім Манчестер Юнайтед, послугами Луніна цікавляться і інші топ-клуби. Зокрема, за українським воротарем стежать міланський Мілан, ПСЖ та Баварія.

У поточному сезоні Андрій Лунін зумів випередити Кепу Аррісабалагу і став основним голкіпером Реала. В 29 матчах за “вершкових” він пропустив 27 голів і 12 разів залишався “сухим”.

Читайте також: Андрій Лунін відреагував на результат матчу Реалу проти Баварії у Лізі чемпіонів

Чинний контракт Луніна з Реалом розрахований до літа 2025 року. Проте сторони вже близькі до підписання нової угоди до 2028 року.

Раніше головний тренер мадридців Карло Анчелотті заявляв про плани почергового використання українця та бельгійця Тібо Куртуа на наступний сезон.

Нагадаємо, Реал упевнено лідирує в Ла Лізі та вийшов у півфінал Ліги чемпіонів, де зіграв внічию 2:2 перший матч з Баварією. Манчестер Юнайтед посідає 6 місце в АПЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *