Андрій Лунін відреагував на результат матчу Реалу проти Баварії у Лізі чемпіонів

Український воротар мадридського “Реала” Андрій Лунін лаконічно прокоментував нічийний результат (2:2) у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів 2023/24 проти мюнхенської “Баварії”.

Залишилася ще домашня гра, вперед“, – написав 25-річний голкіпер після гри у своєму Інстаграмі.

Андрій Лунін

Нагадаємо, Андрій Лунін вийшов у стартовому складі “вершкових” на виїзну гру проти “Баварії” та провів на полі всі 90 хвилин зустрічі, здійснивши 2 сейви. За даними статистичного порталу WhoScored, виступ українського воротаря у цьому матчі було оцінено на 6.6 балів.

Впевнені слова Андрія Луніна після нічиєї в Мюнхені вказують на рішучість мадридського “Реала” здобути перемогу у матчі-відповіді на домашньому стадіоні “Сантьяго Бернабеу” 8 травня о 22:00 за київським часом і пробитися до фіналу турніру.

Нічия 2:2 у першому півфінальному поєдинку залишає обом командам непогані шанси на загальний успіх за сумою двох матчів. Проте “Реал” як господар вирішальної гри буде мати певну перевагу власного поля.

Впевненість Луніна, який провів усю гру на воротах чинного клубного чемпіона Європи, додає оптимізму мадридським уболівальникам напередодні визначального домашнього матчу проти “Баварії”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *