Офіційно: Марко Ройс йде з Боруссії Дортмунд, за яку грав з 2012 року

Досвідчений півзахисник Борусії Дортмунд Марко Ройс офіційно повідомив про рішення залишити “джмелів” після завершення поточного сезону.

Влітку 34-річний хавбек стане вільним агентом, відмовившись продовжувати контракт зі своїм нинішнім клубом. Інформацію підтверджує офіційна пресслужба дортмундського клубу.

У послугах Ройса зацікавлені кілька команд з МЛС, а також менхенгладбахська Боруссія, за яку він виступав на старті кар’єри.

Марко Ройс є справжньою легендою Борусії Д, виступаючи за клуб з літа 2012 року. Цього сезону півзахисник забив 7 голів та віддав 7 результативних передач у 38 матчах. Він входить до топ-5 гравців за кількістю зіграних поєдинків та забитих м’ячів у складі дортмундців. На його рахунку 168 голів і 128 результативних передач у 424 іграх у футболці “джмелів”.

Разом з Борусією Д Ройс здобув 2 Кубки Німеччини та 3 Суперкубки країни. До переходу в Дортмунд хавбек виступав за менхенгладбахську Борусію, в складі якої провів понад 100 матчів.

Наразі Боруссія Д посідає 5 місце у Бундеслізі. У півфіналі Ліги чемпіонів команда здобула мінімальну перемогу 1:0 над ПСЖ у першому матчі. Ревані з парижанами заплановано на 7 травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *