Не УПЛ-ТБ: УАФ офіційно оголосила транслятора фіналу Кубка України між Шахтарем і Ворсклою

15 травня відбудеться фінальний поєдинок Кубка України сезону 2023/24 між полтавською “Ворсклою” та донецьким “Шахтарем“.

Фінал Кубка України між “Ворсклою” і “Шахтарем” покажуть на ICTV2. Про це повідомила пресслужба Української асоціації футболу (УАФ).

Матч за трофей будуть транслювати в прямому ефірі на телеканалі ICTV2. УАФ закликала вболівальників не пропустити “матч вдячності Силам оборони України”, адже завдяки захисникам, які героїчно боронять країну, стала можливою організація фіналу за присутності глядачів.

Не пропусти матч вдячності Силам оборони України. Адже проведення цього поєдинку з уболівальниками на стадіоні стало можливим саме завдяки захисникам та захисницям, які героїчно боронять нашу країну“, – йдеться у повідомленні УАФ.

Фінальний матч Кубка України 2023/24 між “Ворсклою” та “Шахтарем” Донецьк відбудеться стадіоні “Авангард” у Рівному. Початок поєдинку запланований на 18:00 за київським часом.

Читайте також: Феноменальний гол Марлона: Шахтар розтрощив Чорноморець у матчі УПЛ (Відео)

Українська асоціація футболу вже почала реалізацію квитків на фінальну зустріч. Вболівальники можуть придбати їх за двома тарифними планами: 500 гривень та 700 гривень.

Крім того, в УАФ повідомили, що у випадку, якщо тривога повітряної небезпеки триватиме більше 30 хвилин, матч буде перенесено на наступний день. Таке рішення пов’язане з міркуваннями безпеки для всіх присутніх на стадіоні.

У разі повітряної тривоги матч переривається, усі вболівальники йдуть в укриття. Якщо тривога закінчиться протягом 30-ти хвилин, уболівальники зможуть повернутися на трибуни, пред’явивши браслет на руці стюардам. Якщо тривога триватиме понад 30 хвилин, матч буде перенесено на наступний день. Уболівальникам необхідно зберегти браслет та квиток у разі, якщо вони збираються відвідати перенесений матч“.

Чинним володарем Кубка України є київське Динамо. Для “Ворскли” потенційна перемога стане другим Кубком в історії після тріумфу 2009 року. “Шахтар” ставав переможцем Кубку України 13 раз у своїй історії. Востаннє “гірники” вигравали цей трофей у 2019 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *