Відхилив пропозиції інших клубів: відомо, де хоче продовжити карʼєру Жозе Моурінью

Відомий португальський тренер Жозе Моурінью начебто відмовився від декількох пропозицій різних клубів. Як повідомляється, 61-річний фахівець розраховує після закінчення сезону очолити Баварію.

Однак, наразі немає гарантій, що мюнхенський гранд дійсно вирішить запросити Моурінью на посаду головного тренера. Частина керівництва “баварців” начебто сумнівається у португальці через його захисний стиль гри та полемічний характер, повідомляє Bild.

Нагадаємо, що Жозе Моурінью залишається без клубної команди з січня поточного року, коли його було звільнено з Роми через незадовільні результати. Раніше повідомлялося про інтерес до португальця від саудівських клубів Аль-Ахлі та Аль-Іттіхада.

Поки що невідомо, хто насправді стане новим наставником Баварії після відставки Томаса Тухеля по завершенні сезону. Мюнхенці ведуть переговори з низкою кандидатів, серед яких Ганс-Дітер Флік, Юліан Нагельсманн, Роберто Де Дзербі та інші.

Раніше від можливості потренувати Баварію відмовився Ральф Рангнік. Серед потенційних кандидатур також називалося ім’я Зінедіна Зідана.

Поточний сезон мюнхенці згідно з прогнозами завершують без чемпіонського титулу, який здобуде Баєр Леверкузен. У наступному турі 4 травня “баварці” зіграють проти Штутгарта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *