Хаві Ернандес зізнався, чому вирішив залишитися на посаді тренера Барселони

Головний тренер “БарселониХаві Ернандес підтвердив, що залишиться на своїй посаді в каталонському клубі в наступному сезоні. Це рішення прийшло після того, як у січні 2024 року він заявив про можливий відхід через невдалі результати команди.

Я почуваюся дуже добре. У січні я відчув відповідальність за те, що відбувається, але зараз ситуація змінилася“, – зазначив Хаві після зустрічі з президентом клубу Жоаном Лапортою.

Наразі “Барселона” посідає друге місце в Ла Лізі, відставши на 11 очок від лідера – мадридського “Реалу”. Незважаючи на це, Хаві висловив упевненість у підтримці клубу, спортивного директора та гравців команди.

Барселона – понад усе. Каталонці та наші вболівальники дуже емоційні. Іноді ми демонструємо гарні результати, а іноді все руйнуємо“, – філософськи підсумував тренер.

Рішення Хаві залишитися в стані “блауграни” має на меті допомогти команді повернути колишню велич в наступному сезоні.

Хаві Ернандес, повне ім’я Хав’єр Ернандес Креус, народився 1980 року в Терrassі, Іспанія. Він легендарний іспанський футболіст, який виступав на позиції півзахисника за “Барселону” та збірну Іспанії. Хаві вважається одним з найкращих півзахисників в історії завдяки своїй технічній майстерності, видатній роботі з м’ячем та неперевершеному баченню поля. Після завершення кар’єри гравця у 2015 році, він розпочав тренерський шлях і у 2022 очолив “Барселону”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *