Чемпіон світу з футболу жорстко розкритикував Михайла Мудрика

Колишній гравець “Челсі” та чемпіон світу і Європи у складі збірної Франції Франк Лебеф висловив критику на адресу українського вінгера “синіх” Михайла Мудрика.

Французький експерт визнав, що Мудрик потребує часу на адаптацію після переїзду з України, де тривають бойові дії. Проте він вказав, що українець вже встиг відіграти доволі багато часу за лондонський клуб.

Де був Мудрик у матчі з “Астон Віллою”? Так, ви даєте молодому футболісту час на адаптацію, він приїхав з країни, де йде війна, тому це дійсно психологічно складно, але вже багато часу пройшло…

Він добре грає за збірну України, забиває голи, але це не працює у “Челсі”. Складається враження, що він не уявляє, як треба грати у футбол з усіма його партнерами по команді“, – наводить слова Лебефа The Chelsea Chronicle.

Додамо, що цього сезону Михайло Мудрик провів 37 матчів за “Челсі” у всіх турнірах, відзначившись 6 голами та 2 результативними передачами.

Критика від авторитетного експерта вказує на те, що від Михайла Мудрика очікують більшої віддачі та кращої взаємодії з партнерами по команді в найближчому майбутньому.

Михайло Мудрик – український футболіст, вінгер лондонського “Челсі” та збірної України. Вихованець футбольної академії “Шахтаря”, за який виступав з 2018 по 2023 рік. У січні 2023 року він підписав контракт із “Челсі” до 2031 року, взявши 15 ігровий номер. За цей трансфер “Челсі” заплатив €70 млн + €30 млн у вигляді бонусів. Таким чином цей трансфер став найдорожчим трансфером із української Прем’єр-ліги, найдорожчим зимовим трансфером в англійській Прем’єр-лізі, а також зробив Мудрика найдорожчим українським футболістом, побивши рекорд Андрія Шевченка, за якого той же “Челсі” в 2006 році заплатив майже 44 млн євро.

Мудрик є гравцем основного складу національної збірної України, за яку провів 18 матчів та забив 2 голи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *