Лунін чи Куртуа: Карло Анчелотті визначив основного воротаря до завершення сезону

Головний тренер мадридського “Реала” Карло Анчелотті анонсував, що бельгійський воротар Тібо Куртуа вперше цього сезону потрапив до заявки команди на матч проти “Баварії”, хоча поки не візьме участі в грі.

За інформацією видання OK Diario, Куртуа має зіграти свій перший матч у сезоні проти “Кадіса” у рамках Ла Ліги 4 травня.

Бельгійський голкіпер не виходив на поле через травму з початку нинішньої кампанії. Його повернення у стрій планується поетапним.

План Карло Анчелотті полягає в тому, щоб дати Куртуа проявити себе спочатку у грі проти “Кадіса”. Якщо все складеться належним чином, випустити бельгійця також у стартовому складі на матч-відповідь Ліги чемпіонів проти “Баварії”, який відбудеться у Мадриді“, – пише видання OK Diario.

Відсутність Тібо Куртуа через травму в більшій частині сезону стала значною втратою для “Реала”. Його повернення має посилити мадридську команду напередодні визначальних матчів.

Додамо, що за відсутності Тібо Куртуа ворота Реала захищав Андрій Лунін. Саме завдяки вдалій грі українця “вершковим” вдалося здолати Манчестер Сіті в серії пенальті у чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

У поточному сезоні Андрій Лунін зіграв 28 матчів за Реал. Очікується, що у першому матчі півфіналу Ліги чемпіонів проти Баварії в основі вийде саме українець. А от уже в наступних іграх він може втратити місце у складі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *