Реал Мадрид – Барселона: огляд матчу, коментарі Анчелотті та Хаві після гри (Відео)

21 квітня відбувся центральний поєдинок 32-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому зустрічалися Реал і Барселона.

Гра проходила на стадіоні “Сантьяго Бернабеу” і завершилася перемогою “вершкових” з рахунком 3:2. Голами у складі “вершкових” відзначилися Вінісіус Жуніор, Лукас Васкес і Джуд Беллінгем.

Ворота мадридського клубу у цій зустрічі захищав Андрій Лунін. Український голкіпер припустився помилки в епізоді з першим голом, але потім відзначився декількома сейвами, чим допоміг своїй команді взяти три очки. За цю гру Андрій Лунін отримав оцінку 6,4 від порталу WhoScored.

Огляд матчу Реал Мадрид – Барселона

Реал Мадрид – Барселона – 3:2

Голи: Вінісіус 18 (пен.), Васкес 73, Беллінґем 90+1 – Крістенсен 6, Лопес 69

Реал: Лунін – Васкес, Чуамені, Рюдіґер, Камавінга (Гарсія 71) – Вальверде, Кроос (Діас 71), Модрич – Беллінґем – Вінісіус (Хоселу 82), Родріго (Мілітан 74)

Барселона: тер Штеген – Канселу, Кубарсі, Араухо, Кунде – де Йонг (Педрі 90+7), Крістенсен (Лопес 46), Ґюндоган – Рафінья (Фелікс 64), Левандовський (Торрес 64), Ямаль

Попередження: Вінісіус 75, Модрич 83 – Камавінга 33, Кунде 75, Кубарсі 90

Слова тренерів після матчу

Головний тренер мадридського “Реала” Карло Анчелотті:

Карло Анчелотті

Це був дуже завзятий, рівний і конкурентний матч проти сильного суперника, який віддав усі сили, щоб знову спробувати повернутися до чемпіонських перегонів. Ми змогли добре впоратися із ситуацією. Двічі нам треба було відігратися, і ми змогли це зробити з останніх сил, з останньою краплею енергії, яка в нас була цього тижня. Цей тиждень буде незабутнім. Тепер нам потрібно підготуватися до останньої частини сезону, але ми маємо гарні позиції, велике бажання, ентузіазм і фантастичну атмосферу на «Бернабеу». Я вірю, що разом ми зможемо досягти чогось позитивного цього сезону“.

Головний тренер Барселони Хаві Ернандес:

Хаві Ернандес

Я пишаюся командою. Думаю, ми грали краще, краще боролися. Ми грали дуже добре, створювали більше моментів, добре захищалися. Ми контролювали гру і заслуговували на перемогу. Ми втратили очки через речі, які не могли контролювати, такі як контратаки. Шкода. Ми заслуговували на більше. Нам залишається думати про друге місце. У мене змішані почуття. Зважаючи на те, як ми грали, закономірним підсумком була б перемога, але є певні речі як у нас самих, так і в роботі рефері, які ми не можемо контролювати.

Все пішло проти нас. Я ще після гри з Хетафе на початку сезону попереджав, що мені не сподобалося побачене. І сьогодні був суцільний абсурд“.

Завдяки перемозі над Барселоною мадридський Реал набрав 81 очко і закріпив своє лідерство у іспанській Ла Лізі. Каталонці з 70 балами йдуть на другій сходинці.

У наступному турі чемпіонату Іспанії мадридський Реал зіграє проти Сосьєдаду, а Барселона зустрінеться з Валенсією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *