Божевілля у Кубку Англії: Ман Юнайтед втратив перевагу у три мʼячі, але виграв у серії пенальті (Відео)

21 квітня відбувся півфінальний матч Кубка Англії, в якому грали «Ковентрі Сіті» та «Манчестер Юнайтед».

Гра відбувалася на стадіоні “Уемблі” у Лондоні. Після основного та додаткового часу матч завершився з рахунком 3:3. У серії пенальті перемогу здобули гості з рахунком 4:3.

На 23-й хвилині матчу рахунок відкрив півзахисник “червоних дияволів” Скотт Мактоміней, якому асистував захисник Діоґу Дало. На 45+1 хвилині забив захисник “Манчестер Юнайтед” Гаррі Магуайр з передачі Бруну Фернандеша. На 58-й хвилині сам Бруну Фернандеш також відзначився голом.

Однак господарі відновили рівновагу в рахунку за 25 хвилин до кінця матчу: на 71-й хвилині забив нападник господарів Елліс Сіммс, на 79-й хвилині гол забив Каллум О’Харе, а на 90+5-й хвилині Хаджі Райт з пенальті зрівняв рахунок та перевів гру у додатковий час. Гол господарів наприкінці додаткового часу був скасований через офсайд після перегляду відеоповтору. У серії пенальті сильнішими виявилися гравці “Манчестер Юнайтед”.

Кубок Англії. 1/2 фіналу, 21 квітня

Ковентрі – Манчестер Юнайтед – 3:3 (пен. 2:4)

Голи: Сіммс, 71, О’Хар, 79, Райт, 90+5 – Мактоміней, 23, Магуайр, 45+1, Бруну Фернандеш, 58

Серія пенальті: Каземіро (не забив), Райт (1:0), Далот (1:1), Торп (2:1), Еріксен (2:2), О’Хар (не забив), Бруну Фернандеш (2:3), Шіф (не забив), Хойлунд (2:3).

Відео голів:

У фіналі Кубка Англії “Манчестер Юнайтед” зійдеться з “Манчестер Сіті”. Матч відбудеться 25 травня на стадіоні “Уемблі” у Лондоні, Англія. У попередньому етапі “міщани” здолали “Челсі” з мінімальним рахунком 1:0.

Наразі чинним володарем Кубка Англії є “Манчестер Сіті”. У фіналі сезону 2023/2024 “городяни” здобули перемогу над “Манчестер Юнайтед” з рахунком 2:1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *