Віктор Скрипник пояснив поразку від Кривбасу та оцінив шанси Металіста 1925 залишитися в УПЛ

Головний тренер харківського Металіста 1925 Віктор Скрипник поділився міркуваннями після розгромної поразки (0:3) від Кривбасу у 26-му турі УПЛ.

Наставник визнав перевагу суперника, але не втрачає надії на виживання своєї команди.

Кривбас – найбільш збалансований суперник на всіх ділянках поля, з яким ми грали у цьому сезоні. Їхня перемога цілком закономірна. На жаль, нам не вдалося втілити в життя план на гру – не пропустити швидкого голу. А після 0:1 на 4-й хвилині все пішло шкереберть“, – наводить слова Скрипника офіційний сайт Металіста 1925.

Водночас наставник підкреслив, що його підопічні мають демонструвати більшу агресивність у відборі м’яча. За його словами, хоч епізодично Металіст 1925 виглядав пристойно, загалом це був не їхній рівень гри.

Усі найцікавіші новини футболу та відео голів оперативно в нашому Телеграм-каналі! 

Незважаючи на критичну ситуацію, Скрипник не втрачає оптимізму. “Математично ми ще маємо шанси на виживання. У нас залишилося 4 матчі, причому 3 домашніх. Сподіваюся, суперники будуть не такого високого класу, як Кривбас. Ми не кидаємо, боротимемося до кінця“, – наголосив тренер.

Нагадаємо, що після 26 турів Металіст 1925 з 19 очками опустився на останнє 16-те місце в турнірній таблиці. Відставання від “рятівного” 12-го рядка вже сягнуло 7 очок. Найближчими суперниками харків’ян будуть Ворскла, Чорноморець, Полісся та Верес.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *