Юрій Вернидуб прокоментував результат матчу Кривбасу проти Металіста 1925 у 26-му турі УПЛ

Головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб висловив задоволення грою своїх підопічних у переможному поєдинку 26-го туру УПЛ проти харківського Металіста 1925. Гра завершилася перемогою криворіжців з рахунком 3:0.

За словами наставника, Кривбас повністю контролював хід подій на полі.

Ми відчували повний контроль над грою. Хлопці продемонстрували високий пресинг, гарне володіння м’ячем і забили дуже гарні голи. Шкода лише, що не реалізували всі моменти, бо їх було чимало. Але найголовніше – перемога і три очки“, – наводить слова Вернидуба офіційний сайт Кривбасу.

Усі найцікавіші новини футболу та відео голів оперативно в нашому Телеграм-каналі! 

Наставник також пояснив свій вибір стартового складу на гру з Металістом 1925. Зокрема, місця в основі дісталися Задераці та Микитишину, які й забили по голу.

Ми орієнтувалися на те, як хлопці попрацювали на тренуваннях. Задераця і Микитишин своєю грою заслужили шанс, і виправдали довіру. Нормально, що всі прагнуть грати та здобувати очки для Кривбасу“, – наголосив тренер.

Вернидуб також високо оцінив напрацювання свого тренерського штабу з підопічними на тренуваннях, які й забезпечують результат. Водночас він наголосив на складності кожного матчу для його команди в чемпіонаті.

Окремо очільник Кривбасу побажав удачі Металісту1925 та іншим аутсайдерам УПЛ у боротьбі за виживання, адже їхні календарі до кінця сезону надзвичайно важкі.

Після 26 турів Кривбас займає третє місце у турнірній таблиці із 54 очками, на 3 пункти відстаючи від другого Динамо. Наступний поєдинок команда Вернидуба проведе 6 травня з Дніпром-1 у боротьбі за “бронзові” нагороди чемпіонату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *