Арбітрам УПЛ суттєво підвищать зарплату: відомо суму

Відомий український спортивний журналіст Володимир Звєров поділився інформацією про можливе підвищення заробітних плат для арбітрів Української Прем’єр-Ліги.

Наразі обговорюється варіант загального збільшення винагород для всіх суддів УПЛ, без прив’язки до їхньої оціночної системи. За часів очільництва Лучано Луні було встановлено, що гонорар головного арбітра за один матч становить 1000 доларів США“, – розповів Звєров.

За його словами, колишнє керівництво арбітражного комітету стверджувало, що такої суми цілком достатньо для сумлінної роботи рефері без будь-яких зайвих думок. Однак, практика показала хибність цих розрахунків.

Окрім нинішніх змінних складових зарплати арбітрів, таких як оціночний принцип та бонуси від клубів, зараз активно обговорюється ідея підвищити базову ставку. Згідно з інформацією, яку я отримав, тисяча доларів може зрости до двох або навіть 2500 доларів за матч“, – додав журналіст.

Нагадаємо, що 20 лютого 2024 року новим головою суддівського комітету Української асоціації футболу була призначена Катерина Монзуль, яка змінила на цій посаді Лучано Лучі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *