Клуби УПЛ будуть платити арбітрам за чесність: деталі гучного нововведення

Українські футбольні судді, які будуть чесно та якісно виконувати свою роботу, зможуть отримати солідні доплати від клубів УПЛ.

Як повідомляє журналіст Ігор Бурбас, клуби Української Премʼєр ліги проголосували за пропозицію щодо виділення додаткових коштів на преміювання рефері. Рішення було прийняте мінімальною більшістю.

За даними джерела, згідного нововведення, кожен представник УПЛ відтепер зобовʼязаний викласти 1 мільйон гривень для преміювання суддів.

За інформацією джерела, кожен представник еліти має викласти 1 мільйон гривень для покращення суддівства.

Усі найцікавіші новини футболу та відео голів оперативно в нашому Телеграм-каналі! 

Повідомляється, що в Українській асоціації футболу буде створено спеціальний фонд, кошти з якого будуть направлені на бонусні виплати суддям згідно з їх рейтингом, який сам же комітет арбітрів суб’єктивно і складе за підсумками сезону. Крім того, частина коштів буде спрямована на певні організаційні витрати комітету, в тому числі процедуру проходження поліграфу.

Зазначається, що у клубів був тиждень, щоб відповісти на анкетування. У ньому було три простих питання: підтримую / не підтримую / інші пропозиції. “ЗА” висловились 9 клубів, які вважають, що грошові премії допоможуть арбітрам працювати якісніше, прозоріше і чесніше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *