Головний тренер збірної Польщі оцінив шанси своєї команди обіграти Україну

Головний тренер збірної Польщі Міхал Пробєж назвав товариський поєдинок проти України (7 червня) дуже важливим в контексті підготовки до Євро-2024. Після цього матчу поляки мають оголосити остаточний склад на континентальну першість.

“Ми повинні прибрати з заявки трьох гравців після матчу з Україною. Це буде одне з моїх найважчих рішень, адже всі футболісти наполегливо працюють, щоб поїхати на Євро”, – зазначив Пробєж.

Наставник зізнався, що ретельно аналізує форму та ігровий тонус гравців, щоб звести до мінімуму ризик їх травмування. Від результату поєдинку з українцями залежатиме остаточний підбір складу.

“Ми хочемо досягти хорошого результату і зробити все для якісної підготовки до Євро. Проте це лише один з етапів”, – додав Пробєж.

Тренер не надто переймається тактикою та грою збірної України, оскільки вона вже готується до матчу з Бельгією. Натомість поляки націлені вдосконалювати власний атакувальний стиль.

Пробєж закликав вболівальників підтримати збірну та не критикувати гравців, які самовіддано пройшли відбір на Євро-2024. Поєдинок України і Польщі відбудеться у Варшаві о 21:45 за київським часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *