Стало відомо, де Кривбас гратиме домашні матчі єврокубків

Бронзовий призер чемпіонату України сезону 2023/2024 “Кривбас” визначився з містами, де проводитиме домашні поєдинки кваліфікації та групового етапу Ліги Європи.

За інформацією телеграм-каналу BurBuzz, криворізький клуб свої матчі кваліфікаційного раунду єврокубків прийматиме в Кишиневі (Молдова). Вибір столиці Молдови пов’язаний з її географічною близькістю до Кривого Рогу – відстань між містами становить близько 500 км.

Якщо ж “Кривбас” подолає кваліфікацію, то в груповій стадії Ліги Європи чи Ліги Конференцій проводитиме домашні ігри, імовірно, в Кельні (Німеччина). Розглядалися також варіанти арен у Берліні, Гельзенкірхені та Дрездені.

Нагадаємо, що “Кривбас” здобув бронзові нагороди УПЛ-2023/24 та завдяки цьому здобув путівку до кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Через війну в Україні клуби змушені шукати альтернативні місця для проведення домашніх єврокубкових поєдинків.

Раніше повідомлялося, що гравці “Кривбасу” вчинили благородний вчинок, передавши свої бронзові медалі УПЛ на благодійний аукціон для підтримки Збройних Сил України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *