Анатолій Трубін відреагував на результат матчу України проти Німеччини, в якому здійснив 5 сейвів

Воротар збірної України Анатолій Трубін, який був визнаний найкращим гравцем (“Левом матчу”) у нічийному (0:0) товариському поєдинку з Німеччиною, поділився коротким підсумком зустрічі у своєму Instagram.

Перша перевірка матчем ✅ Побачили, що потрібно вдосконалити 🙌 Команда та вболівальники 🔝 Наполегливо працюємо, незважаючи ні на що 💪“, – написав Трубін після фінального свистка.

Українському голкіперу довелося добряче попрацювати в Нюрнберзі, де господарі завдали 27 ударів по його воротах, включно з 5 небезпечними спробами у світлі. Однак Трубін зробив 5 сейвів, залишивши свої ворота недоторканими.

Ця гра стала першим контрольним матчем для збірної України в рамках підготовки до Євро-2024 у Німеччині. Попереду в “жовто-блакитних” ще два спаринги – з Польщею та Молдовою.

На континентальній першості, яка стартує 14 червня, українцям випало зіграти у групі з Румунією, Словаччиною та Бельгією. Попри нульову нічию з бундестімом, Трубін впевнений, що команда продовжить наполегливо працювати над удосконаленням своєї гри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *