Сергій Ребров підбив підсумки матчу України проти Німеччини: слова тренера

Головний тренер збірної України Сергій Ребров поділився враженнями від контрольного матчу з Німеччиною (0:0), який був першим етапом підготовки до Євро-2024.

“Головна мета — підготуватися до Євро. Ця гра була корисною для обох збірних. На жаль, зараз гравці не готові на сто відсотків, але в нас попереду майже два тижні на підготовку”, – зазначив Ребров.

Наставник національної команди відзначив бажання футболістів грати в обороні проти сильного суперника, незважаючи на те, що більшу частину матчу українцям довелося оборонятися.

“Я побачив велике бажання у футболістів, що дуже важливо, велике бажання в команди грати на оборону. На жаль, нам довелося багато оборонятися. Але сьогодні була команда, яка розуміла, за рахунок чого ми можемо грати на рівні збірної Німеччини”, – наголосив Ребров.

Український тренер також висловив вдячність Німеччині за підтримку України під час війни та можливість представляти країну на Євро-2024 у цій державі.

“Бути представленою тут, на Євро в Німеччині — дуже добре для України. Ми хочемо бути частиною європейської спільноти, тому такий форум має велике значення для нашої країни”, – підкреслив Ребров.

Нагадаємо, німці контролювали більшу частину гри, завдавши 26 ударів по воротах України. Голкіпер Анатолій Трубін після матчу був визнаний найкращим гравцем зустрічі у складі “жовто-блакитних”.

Наступними суперниками української збірної у підготовчих матчах до Євро-2024 стануть Польща (7 червня) та Молдова (11 червня).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *