Юліан Нагельсман пояснив, чому збірна Німеччини не змогла обіграти Україну

Головний тренер збірної Німеччини Юліан Нагельсман поділився думками після контрольного матчу з Україною (0:0) в рамках підготовки до Євро-2024.

“Звичайно, ми всі хочемо перемагати в кожному матчі. Але для мене найголовніше – мати команду на футбольному полі. В офіційних поєдинках я очікую від гравців більшого, але й сьогодні ви також бачили хорошу гру від збірної Німеччини, – наголосив Нагельсман.

Німецький фахівець відзначив непогану гру своєї команди в першій половині зустрічі. “Перші 20 хвилин були добрими. Хороший пресинг. У суперника є якісні футболісти, які лише наприкінці першого тайму почали створювати свої моменти”, – прокоментував він.

Після перерви, за словами Нагельсмана, німцям вдалося підвищити тиск на ворота України. “Хвилин 15-20 Україна не могла вийти зі свого штрафного майданчика. Відзначу блискучу гру воротаря суперника. Синьо-жовтим допомагала не тільки Фортуна, а й хороша гра в захисті”, – визнав тренер бундестіму.

Нагадаємо, збірна Німеччини контролювала хід зустрічі, завдавши 26 ударів по воротах України, 5 з яких парирував Анатолій Трубін, який був визнаний гравцем матчу у складі “жовто-блакитних”.

Це був перший підготовчий матч української збірної напередодні Євро-2024. Надалі команду Сергія Реброва чекають поєдинки з Польщею (7 червня) та Молдовою (11 червня).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *