Андрій Лунін зацікавив два видатні європейські клуби: відомо деталі

Український голкіпер мадридського Реала Андрій Лунін опинився в орбіті трансферних інтересів низки топ-клубів після вдалого сезону у складі “вершкових”.

Як повідомляють джерела, послугами 24-річного воротаря цікавляться Манчестер Юнайтед, Баварія та Бетіс.

“Манчестер Юнайтед” розглядає Луніна як потенційну заміну Андре Онані, грою якого в “МЮ” залишилися незадоволені. Українця вважають більш надійним варіантом для оновлення складу.

Мюнхенська Баварія шукає довгострокову заміну легендарному Мануелю Нойєру і бачить Луніна основним голкіпером в середньостроковій перспективі.

Іспанський Бетіс також проявляє серйозний інтерес до українського воротаря з метою посилити конкуренцію на цій позиції у своєму складі.

Раніше повідомлялося, що Лунін сумнівається в доцільності продовження контракту з Реалом через нестачу ігрової практики. Незважаючи на успішний виступ цього сезону (31 матч), після блискучої гри Тібо Куртуа у фіналі Ліги чемпіонів українець втратив впевненість у своїх майбутніх перспективах в мадридському клубі.

Затяжні переговори з приводу нового контракту підштовхнули низку топ-клубів активізувати зусилля із залучення Луніна. Зокрема, пропозиції українцю надходили від Манчестер Юнайтед, Баварії, ПСЖ, Ювентуса та Атлетіко.

Цього сезону Лунін був основним дублером Куртуа, відігравши 12 “сухих” матчів у 31 поєдинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *