Топ-клуб Серії А зацікавлений у трансфері Артема Довбика

Нападник Жирони та збірної України Артем Довбик розглядається Наполі як один з варіантів посилення лінії атаки в літнє трансферне вікно.

За інформацією джерел, партенопеї шукають заміну свому лідеру Віктору Осімхену, якого пов’язують з можливим переходом у ПСЖ. Пріоритетною ціллю Наполі на посаду форварда є Ромелу Лукаку, з яким вже нібито контактував майбутній головний тренер клубу Антоніо Конте.

Однак якщо трансфер бельгійця не вдасться реалізувати, одним із запасних варіантів стане український бомбардир Артем Довбик. Повідомляється, що кандидатуру 24-річного форварда також схвалив Конте.

Минулого сезону Довбик з 24 голами став найкращим бомбардиром іспанської Прімери, залишивши позаду зірок калібру Александера Серлота, Джуда Беллінгема та Роберта Левандовські. Довбик допоміг Жироні фінішувати на історичному 3-му місці і кваліфікуватися до Ліги чемпіонів.

В той же час Наполі завершив сезон лише на 10-й позиції і залишився без єврокубків. Отже, залучення нового високопродуктивного форварда є пріоритетом для неаполітанців у літню трансферну кампанію.

Раніше Довбика пов’язували з можливим переходом і до інших топ-клубів після вдалого сезону в Іспанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *