Олександр Сваток прокоментував результат матчу збірної України проти Німеччини

Захисник збірної України Олександр Сваток прокоментував результат товариського матчу з Німеччиною (0:0), який став першим спарингом “жовто-блакитних” у рамках підготовки до Євро-2024.

“Дуже важка гра, хлопці молодці. Дуже багато грали без м’яча, але ми готувалися до цього. При цьому ми мали й свої шанси на контратаках”, – зазначив Сваток.

Захисник відзначив, що грати у захисній формації з трьома центрбеками було досить комфортно та надійно проти атак суперника. “При обороні так надійніше грати, компактніше. Менше даємо простору супернику”, – пояснив футболіст.

Сваток також розповів, що перед матчем його партнер по збірній Євген Забарний, надав йому цінну інформацію про сильні сторони одного з лідерів німецької команди Кая Хаверца.

“Забарний перед грою розповів, які сильні якості у Хаверца, за що я йому дякую. Від цієї інформації я й відштовхувався”, – поділився деталями підготовки Сваток.

Загалом захисник поки не впевнений, наскільки йому вдалося вписатися в гру української збірної. Втім, кожен виклик до національної команди приносить йому “неймовірні емоції”.

Нагадаємо, Україна готується до старту на Євро-2024 у Німеччині, де їй випало зіграти у групі з Румунією, Словаччиною та Бельгією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *