Боруссія Д – Реал Мадрид: аналітики оцінили шанси команд на перемогу у фіналі Ліги чемпіонів

За розрахунками аналітиків, мадридський Реал вважається фаворитом фінального протистояння Ліги чемпіонів 2023/2024 проти дортмундської Боруссії. Імовірність перемоги “вершкових” оцінюється коефіцієнтом 1,68, тоді як на успіх “джмелів” шанси складають 5,3. Ймовірність нічиєї в основний час – 4,15.

1 червня на лондонському “Вемблі” Реал може оформити 15-ту перемогу в головному єврокубку Європи. Для Боруссії цей фінал стане третім в історії та першим за останні 11 років. Мадридці виграли 8 останніх фіналів ЛЧ, у яких брали участь.

Король вважається фаворитом не дарма. Реал має сильніший і досвідченіший склад, керівництво якого впораються з великими матчами. Та й тренер Анчелотті п’ятий раз гратиме у фіналі турніру. Водночас у Боруссії є характер, який команда демонструє у вирішальних поєдинках.

Обидва колективи радували результативною грою на шляху до вирішального матчу. Через це букмекери високо оцінюють ймовірність того, що у фіналі забиватимуть обидві команди (1,76) і загальна кількість голів перевищить 2,5 (1,78).

У 14 попередніх протистояннях Реал виграв у Боруссії 6 разів, програвши 3 поєдинки при 5 нічиїх. Ймовірність того, що мадридці не програють дортмундцям у фіналі при загальному “захалявному” матчі – 2,03.

Цікава деталь: починаючи з 2006 року, ЛЧ виграє команда з бразильцями у складі. У Реалі їх троє, а у Борусії жодного. А шанс відзначитися голом Вінісіуса Жуніора оцінюється 2,45.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *