Офіційно: Карло Анчелотті назвав воротаря, який зіграє у фіналі Ліги чемпіонів

Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті підтвердив, що основним воротарем “вершкових” у фінальному матчі Ліги чемпіонів проти Боруссії Дортмунд буде бельгієць Тібо Куртуа.

Рішення італійського фахівця пов’язане з хворобою українського голкіпера Андрія Луніна.

Лунін переніс грип, через який він не зміг тренуватися і подорожувати з командою. Завтра він приєднається до нас і опиниться на лаві запасних, а Куртуа гратиме“, – заявив Анчелотті.

25-річний українець визнав, що змушений змиритися з ситуацією: “Мені дуже сумно, що я не можу підготуватися разом з командою до найважливішого матчу в моєму житті”.

Нагадаємо, Лунін пропустив три останні тренування Реала через хворобу. 29 травня тренерський штаб вирішив відправити його до Лондона окремо від команди, щоб уникнути зараження інших гравців.

Цього сезону Андрій провів 31 матч за мадридців у всіх турнірах, пропустивши 32 голи. Куртуа ж встиг зіграти лише 4 поєдинки в Ла Лізі після відновлення від травм.

Ще до оголошення хвороби Луніна повідомлялося, що Анчелотті схиляється до варіанту з Куртуа на фінал ЛЧ. Це рішення підтримував і президент Реала Флорентіно Перес.

Фінал Ліги чемпіонів Реал – Боруссія Д відбудеться 1 червня на Вемблі. Початок о 22:00 за київським часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *