Нападник Жирони Артем Довбик висловився щодо свого майбутнього

Український нападник Артем Довбик, який став найкращим бомбардиром іспанської Прімери сезону 2023/24, обережно ставиться до можливої зміни клубної прописки в найближче міжсезоння. Незважаючи на численні чутки про інтерес топ-клубів, 26-річний форвард заявив про необхідність прийняти зважене рішення.

“Зараз я не переживаю. Розумію, що у мене був фантастичний сезон. Якісь варіанти вже є. Найголовніше – прийняти правильне рішення, щоб не погнатися за чимось і потім сидіти. Потрібно спокійно зробити правильний вибір”, – зазначив Довбик.

Серед потенційних претендентів на українця називають Атлетіко, Челсі, Мілан та Наполі. Раніше повідомлялося, що Жирона не розглядає пропозицію від “матрацників” в 30 млн євро, а також не планує відпускати Довбика за суму менше 40 млн.

Минулого літа Довбик перебрався до Жирони з СК Дніпро-1. У дебютному сезоні в Прімері він забив 24 голи у 39 матчах та віддав 10 результативних передач. Це допомогло йому стати першим українцем, який виграв “Трофео Пічічі” – приз найкращому голеадору ліги. Також Артем став другим після Андрія Шевченка українцем, якому вдалося це в топ-чемпіонаті.

Жирона за підсумками сезону посіла історичне 3-тє місце і наступного року зіграє в Лізі чемпіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *