Віталій Миколенко розповів про своє відновлення та оцінив шанси зіграти на Євро-2024

Захисник збірної України та англійського Евертона Віталій Миколенко прокоментував процес свого відновлення після травми та перше тренування у складі національної команди на німецькій землі напередодні чемпіонату Європи 2024 року.

“Моє відновлення йде за планом. Наш медичний штаб сказав, що динаміка позитивна. Сподіваюся, скоро буду в основній групі”, – поділився 25-річний футболіст, який недавно відсвяткував свій день народження.

Миколенко зазначив, що на першому тренуванні в Німеччині він провів розминку з командою та роботу з м’ячем. Однак поки що не залучений до групових навантажень.

Нагадаємо, що наприкінці квітня захисник отримав травму в матчі проти Ліверпуля і був змушений достроково завершити сезон в Євертоні. Проте Віталій сподівається відновитися до старту Євро-2024.

Збірна України тренується в німецькому Герцогенаураху і до континентальної першості проведе три товариські матчі: з Німеччиною, Польщею та Молдовою. 12 червня команда переїде до базового табору у Вісбадені.

На груповому етапі Євро-2024 підопічні Сергія Реброва зіграють із Румунією, Словаччиною та Бельгією у різних містах Німеччини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *