Олександр Шовковський пояснив поразку Динамо у матчі з Шахтарем в УПЛ

Головний тренер “Динамо” Олександр Шовковський підбив підсумки поєдинку проти “Шахтаря” (0:1), в якому “біло-сині” втратили шанси на чемпіонство.

“Не знаю, вгадав я чи ні зі стартовим складом, але результату, на жаль, немає. Хоча якби не було пенальті чи поставили штрафний на Буяльському, можливо, була б інша гра, – розповів Шовковський. – Ми розуміли, що “Шахтар” – хороша команда, тому треба було добре оборонятися”.

Наставник киян визнав, що прикро програвати через такий суперечливий епізод, як пенальті за гру рукою Віченка. На його думку, було кілька сумнівних моментів на полі.

“На жаль, ми не дорахувалися багатьох очок у першій частині чемпіонату. Але висновки ми будемо робити пізніше, адже попереду ще два матчі”, – наголосив Шовковський.

Екс-голкіпер національної збірної зазначив, що попереду чимало роботи з урахуванням того, що багато динамівців поїдуть на збори з різними збірними командами України.

“Нам треба розуміти, як будемо готуватися до наступного сезону, адже поки багато питань”, – додав Шовковський.

Нагадаємо, єдиний гол у вирішальній сутичці за чемпіонство забив Георгій Судаков з пенальті. Ця перемога дозволила “Шахтарю” відірватися від “Динамо” на 7 очок та достроково оформити 15-й чемпіонський титул.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *