Маріно Пушич висловився про перемогу Шахтаря над Динамо та завоювання чемпіонства в УПЛ

Головний тренер “Шахтаря” Маріно Пушич поділився емоціями після дострокового завоювання чемпіонського титулу в матчі 28-го туру УПЛ проти “Динамо” (1:0).

Це мій перший виграний трофей в Україні. Він дуже важливий і має велике значення для мене. Особливо згадуючи, з чого ми починали та в якій ситуації була команда, – сказав Пушич. – Я пишаюся нашими здобутками, адже в чемпіонаті жорстка конкуренція, що недооцінюється. Багато команд демонструють хороший футбол“.

Хорватський спеціаліст присвятив чемпіонство вболівальникам та всім українцям, подякувавши за підтримку в складних умовах. Особливу вдячність Пушич висловив гравцям.

Усі найяскравіші моменти матчів та новини футболу доступні в нашому Telegram-каналі!

Хочу подякувати своїм футболістам. Чудовий колектив показував характер у скрутних ситуаціях, демонстрував фантастичний футбол і наполегливо працював. Для мене вони – Герої“, – наголосив тренер.

Пушич визнав, що дербі з “Динамо” було дуже емоційним та специфічним поєдинком. “Ми грали, щоб швидко вирішити хід гри, і зробили це завдяки голу. Потім я відчув енергію на полі і вирішив грати на результат, що й виявилося важливим“.

Звичайно, це фантастичне досягнення – ми стали чемпіонами. Але ми ще не закінчили. Незабаром чекає фінал Кубка України, дуже важливий момент. Ми також хочемо виграти цей трофей“, – наводить слова Пушича офіційний сайт Шахтаря.

Після святкування чемпіонства “гірники” зосередяться на підготовці до кубкового фіналу проти “Ворскли” 15 травня. Згодом їх чекають два останні матчі в УПЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *