Сенсація в УПЛ: Дніпро-1 зазнав фіаско у матчі з Олександрією та втратив шанси на “бронзу” (Відео)

Дніпро-1” зазнав виїзної поразки від “Олександрії” у матчі 28-го туру Української Прем’єр-ліги з мінімальним рахунком 0:1.

Єдиний гол на 14-й хвилині забив Денис Шостак. Після цього господарі почали грати на утримання результату і довели поєдинок до перемоги.

“Олександрія” – СК “Дніпро-1” 1:0

Гол: Шостак 26

Олександрія”: Шевченко – Мартинюк, Кампуш, Копина, Скорко – Кулаковський (Костишин 60), Михайленко – Шостак (Сігеєв 68), Калюжний, Безерра (Погорілий 68) – Ковалець (Кравченко 85)

Дніпро-1”: Волинець – Пасіч, Сваток, Сарапій, Адамюк – Рубчинський (Когут 81), Бабенко – Мірошніченко (Лєднєв 57), Очеретько, Гаджиєв (Піхальонок 57) – Філіппов (Ківінда 57)

Попередження: Калюжний 71, Шевченко 90+6 – Ківінда 69, Сарапій 90+2

Відео голу: 

Ця поразка означає, що команда Юрія Максимова остаточно втратила шанси на бронзові нагороди чемпіонату. За два тури до фінішу “Дніпро-1” відстає від третього “Кривбасу” на 6 очок і має гіршу різницю м’ячів у особистих зустрічах.

Для “Олександрії” ця перемога стала першою з середини березня. Команда Руслана Ротаня перервала семиматчеву безвиграшну серію і піднялася на 9-е місце у турнірній таблиці, маючи 30 балів.

У наступному турі 19 травня “Дніпро-1” зіграє проти чемпіона “Шахтаря”, а “Олександрія” прийматиме “Верес”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *