Головна битва весни: де дивитися та прогноз на топ-матч 28-го туру УПЛ Шахтар – Динамо

У суботу, 11 травня, донецький “Шахтар” та київське “Динамо” зійдуться в центральному протистоянні 28-го туру української Прем’єр-ліги сезону 2023/24.

Всеукраїнське футбольне дербі відбудеться на “Арені Львів”. Початок гри – о 18:00 за київським часом.

Усі найяскравіші моменти матчу Шахтар – Динамо будуть доступні в режимі Live в нашому Telegram-каналі!

Матч набуває особливого значення, адже за три тури до фінішу “Шахтар” випереджає “Динамо” на чотири очки. Перемога “гірників” дозволить їм достроково стати чемпіонами України. Натомість для “Динамо” необхідна лише перемога, щоб зберегти шанси на титул.

Де дивитися матч Шахтар – Динамо

Поєдинок транслюватиметься телеканалом UPL.TV, який доступний в ефірі ОТТ-платформ, кабельного ТБ та платформи Viasat.

Також матч покажуть на ресурсах IPTV, міжнародних ОТТ-платформах, зокрема sweet.tv, VodafoneTV, Київстар ТБ, Setanta Sports, youtv, VOLIA та VIASAT.

Прогнози букмекерів на матч Шахтар – Динамо

Букмекери вважають фаворитом зустрічі “Шахтар”. Ставки на перемогу донецького клубу приймаються з коефіцієнтом 2,10, тоді як виграш “Динамо” оцінюється коефіцієнтом 3,60. Нічия – 3,65.

Обидві команди підходять до центрального матчу у блискучій формі. “Шахтар” встановив приголомшливу безпрограшну серію з 14 перемог поспіль, демонструючи домінуючу силу. Водночас “Динамо” також вражає стабільністю, здобувши шість перемог поспіль. У 17 останніх поєдинках киянам лише двічі не вдалося здобути перемогу, зігравши внічию.

Читайте також: Йожеф Сабо поділився своїм прогнозом на поєдинок Шахтаря проти Динамо в УПЛ

Однак, попри чудову форму “Динамо”, команда не може подолати бар’єр у протистоянні із принциповим суперником. П’ять останніх очних зустрічей з “Шахтарем” не принесли киянам перемог – лише дві нічиї та три поразки. Тож “Динамо” прагнутиме нарешті зламати негативну тенденцію та перервати переможну ходу донеччан у вирішальному протистоянні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *