Йожеф Сабо поділився своїм прогнозом на поєдинок Шахтаря проти Динамо в УПЛ

Колишній тренер Динамо та збірної України Йожеф Сабо поділився своїми очікуваннями від принципового протистояння між Шахтарем та Динамо у 28 турі УПЛ.

“Обидві команди набрали хороший хід. Шовковський молодець, у нього все виходить. Але у Шахтаря склад сильніший, у Динамо багато молоді, особливо в обороні, і вони роблять помилки. Проте обидві команди показують хороший футбол”, – відзначив Сабо.

Угорський фахівець також прокоментував роботу попереднього тренера Динамо Мірчі Луческу: “Я не можу його критикувати, але здавалося, що йому останнім часом все було байдуже – виграє чи програє команда. Не було необхідної дисципліни. А у Шовковського гарна ігрова дисципліна, за рахунок цього вони багато перемагають”.

Сабо високо оцінив гру півзахисника киян Іллю Бражка: “У нього є всі дані, щоб стати великим футболістом. Він довго не затримається в Динамо”.

Екс-наставник також проаналізував розклад сил обох команд: “Шахтарю влаштує нічия, а от Динамо треба виключно перемагати, але ризикувати проти донеччан вони навряд чи будуть”.

Нагадаємо, матч Шахтар – Динамо відбудеться 11 травня. “Гірники” випереджають киян на 4 очки і можуть достроково стати чемпіонами у разі перемоги. Динамо потрібна лише перемога, щоб зберегти інтригу в боротьбі за титул.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *