Хабі Алонсо відреагував на вихід Байєра у фінал Ліги Європи: слова тренера “фармацевтів”

Головний тренер Байєра Хабі Алонсо прокоментував вихід своєї команди до фіналу Ліги Європи після нічиєї 2:2 з Ромою у матчі-відповіді.

Ми раді вийти у фінал. У результаті ми маємо зіграти два фінали за тиждень. Сьогодні ми показали відмінний характер після другого голу. Після цього я подивився в очі своїм гравцям і побачив, що вони хочуть більшого. У нас ще є шанс виграти три титули. І мої хлопці заслуговують на всі три титули“, – амбітно заявив іспанський наставник.

Алонсо також прокоментував травму ключового півзахисника Флоріана Вірца: “Він отримав удар у грі проти Дортмунда, від якого так і не оговтався. Він хотів допомогти команді сьогодні і бути з нами. Він також допоміг нам. Такий гравець, як він, є цінним активом навіть за 70% готовності”.

У фіналі Ліги Європи 22 травня у Дубліні Байєр зіграє з італійською Аталантою. Крім того, “фармацевти” вже стали чемпіонами Бундесліги, їм залишилося зіграти два матчі. А 25 травня команда Алонсо чекає фінал Кубка Німеччини проти Кайзерслаутерна.

Таким чином, леверкузенці можуть здобути в цьому сезоні потрійну корону – виграти Бундеслігу, Кубок Німеччини та Лігу Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *