Сергій Ребров назвав дату, коли оголосить склад збірної України на Євро-2024

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував рішення УЄФА розширити заявку команд на Євро-2024 до 26 футболістів та анонсував оголошення складу національної команди на 7 червня.

“Я знаю, в чому була проблема у питанні заявок у топ-команд. У нас такої проблеми немає. Я вдячний усім хлопцям – і тим, хто виходив на поле, і тим, хто не потрапляв у заявку. Ми завжди залишалися єдиною командою, і саме завдяки цьому вийшли на Євро-2024”, – зазначив Ребров.

Український наставник вітає рішення про збільшення заявки, адже саме збірна України подавала такий запит до УЄФА. “Подивіться, скільки зараз матчів проводять Динамо та Шахтар. Втома гравців неминуча. Плюс травми. Тому важливо мати можливість швидкої заміни. А в нашій ситуації дуже складно залучити футболіста з України”, – пояснив Ребров.

“Розширення заявки до 26 гравців – це дуже важливо для нас”, – наголосив тренер збірної.

Ребров також повідомив, що склад української команди на Євро-2024 буде оголошено 7 червня після товариських матчів з Німеччиною, Польщею та Молдовою.

Збірна України розпочне підготовку до чемпіонату Європи 30 травня у Нюрнберзі, а базуватиметься у Вісбадені. На груповому етапі синьо-жовті зіграють з Румунією, Словаччиною та Бельгією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *