Лунін чи Куртуа: стало відомо, кому віддає перевагу Карло Анчелотті перед фіналом Ліги чемпіонів

Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті розглядає можливість випустити з перших хвилин фіналу Ліги чемпіонів проти Борусії Д основного воротаря команди Тібо Куртуа.

Попри відмінну гру українського голкіпера Андрія Луніна протягом сезону, італійський наставник та президент “королівського” клубу Флорентіно Перес вважають склад Реала більш збалансованим за наявності бельгійця Куртуа.

Однак остаточне рішення буде ухвалене після завершення матчів Ла Ліги з Гранадою, Алавесом, Вільярреалом та Бетісом, де Куртуа отримає ігрову практику. Якщо його гра не викликатиме сумнівів у тренерського штабу, то бельгієць вийде у фінальному протистоянні Ліги чемпіонів.

Українець Лунін провів фантастичний сезон, зігравши 30 матчів за Реал, 12 із яких “на нуль”. Завдяки чотирьом його сейвам у півфіналі проти Баварії (2:1) Реал вийшов до вирішального матчу. Водночас Куртуа через травму відіграв лише один поєдинок.

У фіналі Ліги чемпіонів 1 червня на лондонському Вемблі Реал зіграє проти дортмундської Борусії, яка за сумою двох матчів подолала ПСЖ. Для “вершкових” це буде 18-й фінал головного клубного турніру Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *