Юрій Вернидуб відреагував на фіаско Кривбасу у принциповому матчі проти Дніпра-1

Головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб розкритикував виступ своєї команди у програному (0:1) виїзному матчі 27-го туру УПЛ проти Дніпра-1, назвавши це найгіршою грою криворіжців у поточному сезоні.

На мій погляд, це наша найгірша гра у нинішньому сезоні. Важко пояснити, чому так сталося. Вважаю, що Дніпро-1 сьогодні заслужено переміг,” – зазначив Вернидуб.

Водночас, досвідчений наставник відмовився звинувачувати несприятливі погодні умови, нагадавши про набагато складніші випробування, які долають українські військові на фронті.

“Знаєте, я коли чую, що футболісти скаржаться на спеку… Важко зараз хлопцям на передовій. Там спека і не тільки. І саме завдяки нашим воїнам ми маємо можливість проводити чемпіонат,” – наголосив Вернидуб.

Він також висловив впевненість, що Україна здобуде перемогу у війні з російськими окупантами.

Все одно я вірю, що все має завершитися нашою перемогою. Ці футбольні перемоги – то таке: воно то є, то немає… А ось перемога України – найголовніше,” – підкреслив тренер Кривбасу.

Нагадаємо, перемогу Дніпру-1 приніс гол 18-річного Раміка Гаджієва. Кривбас випереджає суперників на 6 очок і найближчим часом може гарантувати третє місце у чемпіонаті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *