Ерік тен Хаг висловився щодо своєї відставки після ганебної поразки Ман Юнайтед від Крістал Пелас

Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Хаг заявив, що не збирається залишати свою посаду попри останні невдалі результати та критику на адресу команди.

Я абсолютно підходжу для цієї роботи. У нас є потрібні гравці, у нас хороший склад. Нам не вистачає майже всієї задньої лінії, і тоді у нас виникають проблеми“, – наголосив нідерландський фахівець.

Тен Хаг визнав, що МЮ не вдалося підготуватися належним чином до попереднього матчу з Крістал Пелас, в якому “червоні дияволи” зазнали розгромної поразки 0:4. Однак він пообіцяв віднайти в собі сили для подальшої боротьби.

Я продовжуватиму боротися. Я підготував команду якнайкраще. Це було недостатньо добре, я повинен взяти на себе відповідальність за це, але я знайду енергію і підготую її до недільної гри“, – наголосив тен Хаг.

Наразі Манчестер Юнайтед посідає 8-ме місце в Прем’єр-лізі, поступаючись Челсі за додатковими показниками. У наступному турі підопічні тен Хага вдома зустрінуться з Арсеналом. Також команду чекає фінал Кубка Англії проти Манчестер Сіті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *