Юрій Максимов висловився про перемогу Дніпра-1 над Кривбасом у 27-му турі УПЛ

Головний тренер Дніпра-1 Юрій Максимов високо оцінив перемогу над Кривбасом (1:0) у 27 турі УПЛ, зазначивши, що його команді довелося діяти у важких кадрових обставинах.

Дуже дякую хлопцям. Вони вміють грати, але ми багато подарунків суперникам зробили у чемпіонаті через невтримані переваги на останніх хвилинах. Це для нас був найголовніший біль“, – розповів Максимов.

Наставник дніпрян визнав, що гра була рівною і команди розійшлися внічию. Єдиний гол забив 18-річний Рамік Гаджиєв, якого Максимов високо оцінив.

Молоді хлопці, особливо Гаджиєв, прогресують. Проти нього діяв Дібанго – дуже гарний футболіст. Я сказав Раміку, що у фізичному компоненті він має не поступитися супернику“, – розповів тренер.

Максимов також пояснив причини кадрового дефіциту у Дніпрі-1, через який команді було важко підсилитися.

Після ракетної атаки на Дніпро пішли молоді бразильці. Плюс був трансферний бан. Тому команда не може прогресувати – слабший пішов, а сильнішого ми не могли запросити“, – наголосив Максимов.

Незважаючи на кадрові проблеми, Дніпро-1 здобув важливі три очки і посідає 4 місце в УПЛ, відставши від Кривбасу на 6 очок. Наступним суперником команди буде Олександрія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *