Бюджет на трансфери – 250 млн євро: топ-клуби Європи може підписати двох українців

Італійський “Наполі” планує провести масштабне підсилення складу в літнє трансферне вікно і має амбітні плани щодо залучення кількох зіркових новачків, включно з двома українськими футболістами.

Як повідомляє видання Get Football News Italy, керівництво “парtenопei” виділило величезний трансферний бюджет у розмірі 250 мільйонів євро. У цю суму також включена можлива виручка від продажу лідера атак Віктора Осімхена.

Серед головних трансферних цілей “Наполі” на літо значаться півзахисник донецького “Шахтаря” Георгій Судаков та форвард іспанської “Жирони” Артем Довбик.

Раніше вже повідомлялося, що президент неаполітанського клубу Ауреліо де Лаурентіс готовий запропонувати близько 50 мільйонів євро за трансфер 24-річного бомбардира збірної України Довбика, який минулого сезону став найкращим снайпером Ла Ліги.

Окрім українців, “Наполі” також пов’язують з можливими спробами підписати зірок калібру Гарі Кейна, Маркуса Рашфорда та Хакіма Зійєша.

Такі масштабні інвестиції в оновлення складу керівництво клубу планує здійснити з метою посилити команду для боротьби за найвищі нагороди на внутрішній та європейській аренах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *