Неймар назвав імʼя футболіста, який отримає Золотий м’яч за підсумками 2024 року

Бразильський нападник “Аль-Хіляля” Неймар висловив упевненість, що його співвітчизник Вінісіус Жуніор стане переможцем у боротьбі за Золотий м’яч за підсумками 2024 року.

“Звичайно, Золотий м’яч – його. Вболіваю за нього. Писав йому і до фіналу, і після. Цього хлопця я дуже люблю. Чудовий друг, якого мені подарував футбол. Він точно отримає Золотий м’яч”, – заявив Неймар.

Екс-зірка ПСЖ та збірної Бразилії високо оцінив виступи Вінісіуса, який минулого сезону допоміг “Реалу” виграти Лігу чемпіонів та чемпіонат Іспанії.

Вінісіус має неймовірний вигляд, прославляє наш прапор по всьому світу. Ми дуже щасливі, вболіваємо за нього“, – додав Неймар про свого молодшого співвітчизника.

Нагадаємо, 23-річний вінгер “вершкових” Вінісіус Жуніор був одним із головних гравців мадридського клубу в минулому сезоні. Він забив 12 голів та віддав 5 асистів у Лізі чемпіонів, повторивши рекорд Ліонеля Мессі за результативністю в одному розіграші турніру.

За підсумками сезону Вінісіус вважається одним з головних претендентів на Золотий м’яч-2024 поряд з Ерлінгом Гааландом та Кіліаном Мбаппе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *