Шахтар чи Динамо: Олександр Піхальонок визначився зі своїм майбутнім клубом

Півзахисник СК Дніпро-1 Олександр Піхальонок відмовився від переходу до донецького Шахтаря, незважаючи на досягнуту попередню домовленість між клубами.

Як повідомляється, Шахтар прийняв умови особистого контракту 27-річного футболіста та був готовий заплатити за його трансфер близько 2,5-3 млн доларів. Проте сам Піхальонок в останній момент передумав і вирішив не повертатися до “гірників”.

При цьому у гравця наразі є на руках пропозиція від київського Динамо, яку донецький клуб теж готовий була повторити. Нагадаємо, в контракті Піхальонка з Дніпром-1 міститься пункт, за яким усі офіційні пропозиції щодо трансферу мають бути розглянуті Шахтарем.

В грудні комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман оцінював вартість півзахисника в 6 млн євро. Проте згодом функціонер натякав, що влітку клуб може погодитися продати футболіста, контракт якого завершується 2025 року.

Минулого сезону Піхальонок зіграв за “Дніпро-1” 31 матч у всіх турнірах, відзначившись 6 голами та 6 асистами. Втім, через травму наприкінці сезону він не потрапив до складу збірної України для підготовки до Євро-2024.

Нині полузахисник розглядає запропоновані варіанти продовження кар’єри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *