Руслан Малиновський назвав причину видатних результатів Реала в Лізі чемпіонів

Півзахисник збірної України та італійської Дженоа Руслан Малиновський поділився думкою щодо перемоги мадридського Реалу у фіналі Ліги чемпіонів над дортмундською Боруссією (2:0).

“Класний матч. І від Борусії, і від Реалу. Як кажуть: грають дві команди, але перемагає Мадрид. Вітаю Андрія Луніна з цією перемогою”, – сказав Малиновський.

Українець відзначив високий рівень гри обох фіналістів, але наголосив, що Реал – це команда світового класу, яка виходить переможцем навіть у важких іграх.

“В чому секрет Реалу у Лізі чемпіонів? Є такі команди. Наприклад, в Італії є Ювентус, який, як би не грав, але все одно кубок виграє. Так само і з Реалом. Звичайно, це великі індивідуальні якості футболістів. Це світовий рівень, там грають найкращі гравці, тому дуже важко грати проти цієї команди”, – пояснив Малиновський.

Водночас півзахисник збірної України не приховував, що шкодував Борусію за цю поразку після гарної гри команди в першому таймі.

“Чи не було шкода Борусію за її поразку? Звичайно. Німці мали у першому таймі дуже багато шансів, вони грали класно. Але це футбол”, – резюмував гравець.

Раніше Малиновський також прокоментував перемогу іншого італійського клубу Аталанта у фіналі Ліги Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *