Олександр Зінченко розповів про підготовку збірної України до Євро-2024

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко розповів про початок підготовки національної команди до чемпіонату Європи 2024 року в Німеччині.

“Всі ми розуміємо, що чемпіонат Європи – це великий турнір, де нам потрібно показувати свою найкращу гру. Через такі турніри можна дарувати багато емоцій нашим уболівальникам, нашим військовим, які захищають нашу країну. Треба з великою відповідальністю підготуватися до змагань, гадаю, за допомогою товариських матчів у нас все вийде”, – наголосив Зінченко.

Футболіст також висловив вдячність послу Євро-2024 Арне Фрідріху, який відвідав Україну напередодні старту підготовки. “На вокзалі була зустріч із послом Євро-2024 Арне Фрідріхом, я привітав його з днем народження. Також я висловив респект за те, що він прибув з іншої країни в Україну в такий важкий для нас час, ще й у такий знаменний для себе день”, – додав Зінченко.

Збірна України вже провела перше тренування у Німеччині в рамках підготовчого збору. Найближчими днями команда Сергія Реброва зіграє товариські матчі з Німеччиною, Польщею та Молдовою.

На груповому етапі Євро-2024 українці зіграють із Румунією, Словаччиною та Бельгією. Фінальна частина турніру відбудеться з 14 червня по 14 липня 2024 року на стадіонах десяти німецьких міст.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *