Артем Довбик назвав фактор, який допоможе Україні створити сенсацію на Євро-2024

Нападник “Жирони” та національної команди України Артем Довбик розповів про очікування від виступу “синьо-жовтих” на чемпіонаті Європи-2024 у Німеччині.

“Збірна України – сюрприз. Як можемо зробити якийсь бум, так можемо і десь перегоріти. Дуже багато молодих гравців, багато хто грає в Європі. Дуже перспективна збірна, індивідуально всі дуже сильні,” – зазначив Довбик.

Він наголосив на важливості знайти баланс між молоддю та досвідом задля кращої командної хімії: “Якщо ми зловимо цей вайб легкості, то ця збірна може зробити бум”.

Водночас форвард закликав не перегинати з емоціями: “Головне, щоб ці емоції не почали брати над нами гору. Є три товариські матчі і є час підготуватися. Думаю, все буде добре”.

Нагадаємо, збірна України зіграє два спаринги у Німеччині – 3 червня проти господарів і 7 червня з Польщею. Згодом команду Сергія Реброва чекає поєдинок з Молдовою 11 червня в Кишиневі.

На Євро-2024 синьо-жовті потрапили до групи з Румунією, Словаччиною та Бельгією. Матчі відбудуться у Мюнхені, Дюссельдорфі та Штутгарті відповідно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *