Віктор Циганков зацікавив два імениті європейські клуби

26-річний півзахисник збірної України та іспанської “Жирони” Віктор Циганков може змінити клубну прописку найближчим літом.

Як повідомляє видання Fichajes, попри інтерес з боку клубів Прем’єр-Ліги, головними претендентами на підписання українця залишаються мюнхенська “Баварія” та каталонська “Барселона”.

Саме між двома європейськими грандами розгорнеться запекла боротьба за хавбека збірної України під час літнього трансферного вікна.

У нинішньому сезоні Циганков продемонстрував високу результативність, зігравши 34 матчі у всіх турнірах за “Жирону”. В його активі 8 забитих голів та 7 результативних передач.

Нагадаємо, що раніше український вінгер каталонського клубу вже коментував численні трансферні чутки навколо своєї персони. Після вражаючої гри за “Жирону” Циганков привернув увагу провідних європейських команд.

Сам 26-річний хавбек ще не визначився з майбутнім клубним вектором. Залишається чекати на розвиток подій найближчим часом та остаточне рішення самого гравця і зацікавлених сторін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *