Маріно Пушич підбив підсумки сезону для Шахтаря

Головний тренер “Шахтаря” Маріно Пушич підвів підсумки для донецького клубу “історичного” сезону, в якому “гірники” здобули “золотий дубль” – чемпіонство та Кубок України, а також вразили виступами в єврокубках.

“Завоювання дубля – це історичний момент, чудовий виступ у Європі – теж історичний момент, перемога над Барселоною та інше. Як “Шахтар” можемо тільки пишатися тим, чого ми досягли”, – заявив хорватський наставник після нічийного матчу останнього туру проти “Полісся” (0:2).

Пушич висловив вдячність своєму тренерському штабу, керівництву клубу і особливо гравцям та вболівальникам за їхню підтримку в складних умовах війни.

“Я б хотів подякувати всім колегам по штабу і клубу, нашому керівництву, президенту, директорам Срні та Палкіну. Вони всі чудово попрацювали, включаючи гравців. У “Шахтарі” ми дуже пишаємося своєю роботою та досягненнями. Також хочу подякувати нашим вболівальникам – енергія та пристрасть, з якою вони нас підтримують у важких умовах… Дуже дякую вам усім”.

Окрім підбиття підсумків сезону, Пушич також розкрив, за кого вболіватиме у фіналі Ліги чемпіонів між “Реалом” і “Борусією” (Д).

“Звісно, будемо дивитися цей поєдинок. Я хочу побачити, як виграє “Реал”, щоб ми отримали пряму путівку до Ліги чемпіонів”, – пояснив причину наставник “гірників”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *