Президент Динамо Ігор Суркіс підбив підсумки сезону для “біло-синіх”

Президент Динамо Ігор Суркіс висловив задоволення грою команди під керівництвом головного тренера Олександра Шовковського та впевненість у її прогресі в наступному сезоні.

Сезон ми маємо поділити на дві частини. У першій ми провалилися, а у другій Шовковському вдалося стабілізувати гру, і команда показувала дуже хороші поєдинки. Ми й Шахтарю не поступалися по грі. Потрібно брати очки не лише у матчах між собою, а й у зустрічах з іншими командами. Будемо прогресувати наступного сезону, я в цьому не сумніваюся“, – заявив Суркіс.

Керівник столичного клубу високо оцінив результати роботи Шовковського після його призначення. За словами Суркіса, під його керівництвом у завершальній частині сезону київська команда здобула дві нічиї та зазнала лише однієї поразки.

Він взяв команду та дуже потужно працює. Команда готова психологічно і фізично. Сьогоднішній матч це довів, адже хлопці могли вже спочивати на лаврах, але йому вдалося їх налаштувати“, – додав президент Динамо.

У заключному турі УПЛ підопічні Шовковського здолали Рух із рахунком 2:1 після голів Самби Діалло та Антона Царенка.

Нагадаємо, київське Динамо з 69 очками посіло друге місце в чемпіонаті України, а в новому сезоні розпочне виступи у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *